teNgS mY foLLower :)

Thursday, March 28, 2013

solif fiber ++ vitamin c

hallooo..
JOM TENGOK PRODUK BARU!!
mai.. MAI..semuaa,,
nak habaq pasai solid fiber plus vitamin C
hehehe..ap kebende la kan,,,
okeokeoke.. kat sini sape yg da penah amik pil kurus or supplement kurus
ataupom yg swk2 dgnnya??? sapeeeeeee???
mst koram penah kan..tp korang mst kuciwa kalo supplemnt yg koram amk xberkesan kan??
KENAPA TAK BERKESAN???????????????
oke dsini ak dgn baik atynye menjawab!!
dah cuba banyak sangat produk kurus, lotion kurus, tapi aku masih tak kurus. Rahsianya ialah banyak toxin dalam usus. Sampai ubat kurus pun tak jalan. Ambil Solid Fibre setiap pagi, kesan kurus dalam 1 minggu dah boleh nampak..haa..jwpan dye ad;h
TOXIN yg berlambak 2...

camne nak buang toxin?????
SOLID FIBER+VIT C KAN ADAAAAA :)))

macam mana solid fiber boleh buang toksin?
kandungan FIBER + VIT C dari dua jenis serat~ 

SERAT LARUT AIR VS SERAT TIDAK LARUT AIR 

1. Serat Larut Air. 
Jenis serat ini larut dalam air dan kemudian membentuk bahan menyerupai gel. Hasil penyelidikan menunjukan bahwa serat larut air dapat mengurangkan risiko penyakit jantung melalui penyerapan kolesterol dalam aliran darah. Anda bisa mendapatkan serat larut air dalam gandum (wheat), aloevera, kacang buncis, apel, lobak merah dan psylium husk.

2. Serat tidak larut air.
Jenis serat ini mendorong pergerakan bahan bahan makanan dalam sistem pencernaan Anda, Memperlancarkan lagi pembuangan air besar, sehingga dapat bermanfaat bagi mereka yang mengalami masalah sembelit atau buang air besar tidak teratur. Tepung gandum utuh (wheat), kulit gandum, sayuran, kekacang dan banyak jenis sayuran merupakan sumber yang baik untuk serat tidak larut larut air.


Tujuan utama SOLID FIBRE PLUS VITA C

- Kuruskan berat badan
( dah cuba banyak sangat produk kurus, lotion kurus, tapi aku masih tak kurus. Rahsianya ialah banyak toxin dalam usus. Sampai ubat kurus pun tak jalan. Ambil Solid Fibre setiap pagi, kesan kurus dalam 1 minggu dah boleh nampak )

- Detox / Bersihkan usus dari TOXIN
( Toxin ni racun. Berwarna gelap. Dah la kita ni Melayu, melanin asal kita memang pigment warna gelap. Kalau mat salleh melanin dia cerah . Makan lah produk gluta , injection, collagen, vitamin c, ada juga yang alami masalah masih x cerah macam orang lain. Toxin suka kumpul dekat kaki. Dan celah ketiak. serta paru2 dan usus. Lagi2 kalau merokok or hidu asap rokok ! Minum SOLID FIBRE PLUS VITA C ni bukan je buat korang KURUS, tapi kulit nampak CERAH. Hakikatnya bukan CERAH, tapi kulit korang dah BERSIH dari TOXIN . Minum SOLID waktu pagi, dan malam before tidor amek lah supplement )


Detox semua toksin degil yg kite simpan bertahun lamenye
Selepas detox semua supplement yg anda ambil pasti berkesan!!!
Kurus dan gebu serentak dengan tindakan detox solid fiber!!!!
Disarankan buat anda yg sangat susah turun berat badan....


kalau payah sangat rasa nak turun berat, please sangat2 cuba fiber. Rasa sendiri dan nilai dengan harga yang sangat murah tapi kita mampu tersenyum..INSHAA ALLAH..
kandungan FIBER + VIT C 

TAK PAYAH AMEK SOLID FIBER KALAU KORANG NAK MAINTAIN SEMUA BENDA BURUK NI DALAM BADAN KORANG:
- Gemuk- Sembelit- Selalu Kentut- Selalu sakit kepala - Perut buncit
- Selalu rasa lesu - Mood tak menentu - Pemarah
- Nafas or MULUT BUSUK- Selalu lapar- Najis berbau
- Wajah Kusam - Gastric- Kaki Hitam - Celah ketiak hitam
- Jerawat Meriah kat muka - Parut susah nak ilang- Perokok





SOLID FIBER



ambik la apa supplement pun, supplement kurus, supplement kulit, tetapi if tak amek SOLID FIBER , kebarangkalian nak dapat result , memang tak tinggi. Tapi if korang amek SOLID FIBER , saya pasti sangat korang akan dapat result yang diinginkan..

CARA PENGAMBILAN FIBER VIT C 
:: 1 Sudu kecil fiber+vit c 
:: 1 Sudu kecil gula (sedikit sahaja) 
:: 1 Sudu Milo / apa sahaja air kegemaran anda. 
:: Mix semua bahan di atas di dalam shaker
:: shake dan minum.

WAKTU PENGAMBILAN
:: 10 minit sebelum makan pagi, tengahari dan malam.
**LEBIH AFDAL SETENGAH JAM :)

HARGA TAK MAHAL POM :))
RM49
ADD POSTAGE RM6 (SM) RM9 (S/S)

NAK ORDER?
PM SINI

No comments:

Post a Comment

da siap baca??
sekarang boleh komen cini :)
xnak komen???
--majuk-- (!_!)

Post a Comment